BESPLATNA PERSONALIZACIJA

SIGURNA KUPOVINA

BESPLATNA PERSONALIZACIJA

DOSTAVA POKLONA NA KUĆNI PRAG

SIGURNA KUPOVINA

www.maslacak.hr

Registracija korisnika

 

Kod prvog pristupa ovoj internetskoj stranici, posjetitelj može ispuniti registracijski list na temelju kojeg mu se dodjeljuje korisničko ime i lozinka koji su potrebni za daljnju prijavu u sustav.  Kupovinu putem web stranice mogu ostvariti samo registrirani članovi.

Korisnik registracijom jamči da je punoljetna osoba te da prihvaća Opće uvjete poslovanja.

Ukoliko vršite registraciju i kupovinu putem naše web stranice, prikupljamo slijedeće podatke:

  • Kontaktne podatke: Ime i prezime, adresu e-pošte, adresu, adresu za isporuku proizvoda te, uz pristanak kupca, kontakt telefon (kako bi ga dostavljač eventualno mogao kontaktirati oko isporuke proizvoda)
  • Podatke nastale na osnovu trajanja ugovora – kupljene proizvode, korisnički dio, opseg pruženih usluga
  • Ukoliko se odlučite za primanje marketinških vijesti, prikupljamo slijedeće podatke:

Ime i kontaktne podatke – adresu e-pošte i ime.

Prilikom posjete web stranici Maslačak.hr posjetitelji su u mogućnosti informirati se o proizvodima, uslugama i aktualnostima koje nudimo. Ukoliko posjetitelj želi izvršiti proces kupovine željenih proizvoda, potrebno je da izvrši proces registracije (“Registracija korisnika”) nakon čega će mu biti dodijeljeni korisničko ime i lozinka te će biti u mogućnosti dovršiti proces kupovine proizvoda.

upotreba web trgovine

PLAĆANJE

Na našoj internetskoj stranici trenutno je moguće plaćanje virmanom ili općom uplatnicom (u bilo kojoj banci/pošti), ili internet bankarstvom.

Račun obrta „Maslačak“ je registriran u Privrednoj banci Zagreb. Molimo da nas o svojoj uplati obavijestite na mail maslacakosijek@gmail.com.  Molimo, uzmite u obzir da se može dogoditi da prođe jedan radni dan dok uplata sjedne na žiro račun. Biti ćete obaviješteni o primitku uplate na naš žiro račun, te ćemo u tom trenutku pokrenuti proces izrade/isporuke proizvoda.

Nije potrebno slati kopiju uplatnice mailom, ali je za izvršenje kupovine putem web stranice neophodno unijeti u sustav tražene podatke te se registrirati.