BESPLATNA PERSONALIZACIJA

SIGURNA KUPOVINA

BESPLATNA PERSONALIZACIJA

DOSTAVA POKLONA NA KUĆNI PRAG

SIGURNA KUPOVINA

www.maslacak.hr

reklamacije i povrat

Na reklamacije imate pravo u skladu s Zakonom o zaštiti potrošača koji propisuje postupak podnošenja pritužbi na proizvode i usluge. Rok za reklamaciju za puni povrat novca je 14 dana.

Roba za koju je izvršen povrat, mora biti u originalnoj ambalaži i neoštećena.  S mogućom reklamacijom obratite se poslovnoj jedinici poduzeća, putem maila na: maslacakosijek@gmail.com ili na kontakt telefon 098/912 1749.

Ukoliko ste robu primili, morate nas u roku 15 dana od primitka iste obavijestiti pisanim putem o odstupanju od ugovora, te u idućih 15 dana vratiti neoštećenu i nekorištenu robu u istoj količini (proizvode, povezane komponente, ambalaža…), osim ako za oštećenu robu, pokvarenu, izgubljenu ili za smanjenu količinu nije kriv kupac. Potrebno je priložiti kopiju računa. Obrt Maslačak vratiti će kupoprodajnu cijenu najkasnije u roku 30 dana od primitka obavijesti o odstupanju od ugovora.

Roba po narudžbi ili očito izrađena za određenu osobu (primjerice personalizirane kutije) nemogu se reklamirati ukoliko reklamacija nije utemeljena na očitom nedostatku proizvoda(oštećenje).

Troškovi poštarine se ne refundiraju.

Obrazac za reklamacije možete preuzeti ovdje.

Ako imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite na maslacakosijek@gmail.com ili nas kontaktirajte na telefon: (+385) 98 912 1749.