BESPLATNA PERSONALIZACIJA

SIGURNA KUPOVINA

BESPLATNA PERSONALIZACIJA

DOSTAVA POKLONA NA KUĆNI PRAG

SIGURNA KUPOVINA

www.maslacak.hr

informacije o proizvodima i cijenama

Svakom posjetitelju internetske stranice nudi se cjelokupni asortiman proizvoda kategoriziran prema vrstama proizvoda.  Uz svaki proizvod navodi se njegov naziv, kratak opis uz proizvod kao i dulji opis ispod proizvoda, raspoloživost i cijena. Ponekad se može dogoditi da određene informacije o proizvodima imaju tipografske pogreške ili propuste.
 
Obrt “Maslačak” zadržava pravo ispravljanja i ažuriranja informacija sve do mogućnosti otkaza narudžbe. Prodavatelj ne jamči da prikaz boje pojedinog proizvoda na računalnom monitoru posjetitelja/kupca odgovara stvarnoj boji tog proizvoda u stvarnosti.

 

Cijena proizvoda je istaknuta uz svaki pojedini proizvod te vrijedi za sve kupce u trenutku narudžbe proizvoda. Cijene i dostupnost proizvoda podložni su promjenama, bez prethodne najave.

U slučaju da je cijena netočno navedena ili se iz nekog razloga tijekom procesa narudžbe izmijenila Prodavatelj će informirati kupca o novoj cijeni te će kupac imati mogućnost izmjene ili otkazivanja narudžbe.

Kupac proizvoda je svaka fizička ili pravna osoba koja naručuje proizvode putem online sustava na način kako je to uređeno Općim uvjetima poslovanja obrta Maslačak.

Kupac odabire željene proizvode, stavlja ih u košaricu, šalje narudžbu Prodavatelju, te po njegovoj potvrdi narudžbe uplaćuje na jedan od mogućih načina (internet bankarstvom, uplatnicom u banci, pošti ili FINI). Naručeni proizvodi se šalju uvijek nakon zaprimljene uplate od strane kupca (nije moguće plaćanje proizvoda pouzećem).

Stranica www.maslacak.hr služi isključivo kao sustav za narudžbe. Na stranici nije moguće na ni jedan način napraviti plaćanje.

KUPAC

PROCES KUPOVINE

Svaki posjetitelj naše internetske stranice može slobodno pregledavati asortiman koji je kategoriziran prema vrstama proizvoda. Naša stranica nudi mogućnost tražilice pojedinog željenog proizvoda. 

Nakon odabira željenih proizvoda, kupac iste stavlja u “košaricu” te nastavlja s kupovinom ili finalizira svoju kupovinu, te pristupa procesu plaćanja. Proces plaćanja se vrši na način da posjetitelj izvrši registraciju, te nakon uspješne registracije potvrđuje svoju narudžbu koja se pritom šalje elektroničkom poštom obrtu “Maslačak”.

Obrt “Maslačak” na temelju dobivenih podataka šalje ponudu registriranom korisniku na njegovu e-mail adresu na temelju koje korisnik vrši plaćanje. Nakon izvršenog plaćanja, prodavatelj priprema narudžbu te se po potrebi dogovara sa kupcem o isporuci proizvoda.

Originalni račun za naručene proizvode se isporučuje zajedno sa isporučenom robom. Ukoliko je potrebno, prodavatelj može kontaktirati kupca, na način koji je kupac naveo prilikom registracije, a s ciljem dodatnog pojašnjenja i provjere točnosti podataka.

U trenutku kada se registrirani član internetske stranice odluči za kupovinu proizvoda, isti pristupa ispunjenju kupoprodajnog ugovora.

Kupoprodajni ugovor je sklopljen kada kupac potvrdi svoju narudžbu te uplati utvrđeni iznos na predviđeni poslovni račun obrta “Maslačak”.

Kupac može u bilo kojem trenutku zatražiti primjerak kupoprodajnog ugovora.

 

kupoprodajni ugovor

podržani načini plaćanja

Na našoj internetskoj stranici trenutno je moguće plaćanje virmanom ili općom uplatnicom (u bilo kojoj banci/pošti), ili internet bankarstvom. Račun obrta „Maslačak“ je registriran u Privrednoj banci Zagreb. Molimo da nas o svojoj uplati obavijestite na mail maslacakosijek@gmail.com.  Molimo, uzmite u obzir da se može dogoditi da prođe jedan radni dan dok uplata sjedne na žiro račun. Biti ćete obaviješteni o primitku uplate na naš žiro račun, te ćemo u tom trenutku pokrenuti proces dostave/isporuke proizvoda.

Nije potrebno slati kopiju uplatnice mailom, ali je za izvršenje kupovine putem web stranice neophodno unijeti u sustav tražene podatke te se registrirati.

Nakon što kupac finalizira proces kupovine te pošalje Prodavatelju zahtjev za obradom podataka, obrt “Maslačak” na temelju dobivenih podataka šalje ponudu registriranom korisniku na njegovu e-mail adresu, na temelju koje korisnik vrši plaćanje.

Nakon izvršenog plaćanja, prodavatelj priprema narudžbu te se po potrebi dogovara sa kupcem o isporuci proizvoda. Originalni račun za naručene proizvode se isporučuje zajedno sa isporučenom robom.

Ukoliko je potrebno, prodavatelj može kontaktirati kupca, na način koji je kupac naveo prilikom registracije, a u svrhu dodatnog pojašnjenja i provjere točnosti podataka.

IZDAVANJE RAČUNA

cijene

Cijene su izražene u kunama. Sve cijene uključuju PDV. Cijene ne uključuju troškove dostave. Cijena dostave ovisi o težini paketa, a u većini slučajeva iznosi 28 ili 37 kuna (vidi pod “Dostava paketa i poštarina” ).

Pridržavamo se prava na promjenu cijena proizvoda, te cijena poštarine bez prethodne obavijesti zbog promjene tečaja, tehničkih poboljšanja, promjena na proizvodima ili povećanja cijena od treće strane.

Prodavatelj se obvezuje da će kupcima pružiti slijedeće podatke:

Osnovni podaci o obrtu (sjedište obrta, ime vlasnika, matični broj)

Sve bitne informacije koje se tiču karakteristike proizvoda i usluga

Bankovni podaci obrta, broj računa putem kojeg kupci plaćaju naručene proizvode

Sve kontaktne informacije (elektronička pošta, telefon)

Informacije o dostupnosti proizvoda

Dostavne informacije

Informacije o načinima plaćanja

Informacije o reklamaciji proizvoda

Pružanje informacija kupcima

AŽURIRANJE PODATAKA NA INTERNETSKOJ STRANICI

Obrt “Maslačak” je maksimalno angažiran u osiguranju ažurnosti podataka objavljenih na našoj internetskoj stranici. Ipak, postoji mogućnost da dođe do greške u opisu proizvoda u vidu cijene i dostupnosti proizvoda, iz razloga što se količina zaliha i visina cijene proizvoda mogu veoma brzo mijenjati, te uslijed toga prodavatelj ne stigne na vrijeme ažurirati sve podatke.

Prodavatelj ne garantira za ispravnost podataka objavljenih na internetskoj stranici, te ne prihvaća odgovornost za eventualnu štetu koja bi nastala za kupca zbog objave tih podataka. Uputno je da kupac sam provjeri dostupnost proizvoda kontaktiranjem prodavatelja putem elektroničke pošte ili telefona.

Kupci i posjetitelji naše internetske stranice mogu svoje prigovore i žalbe poslati elektroničkom ili redovnom poštom na adresu obrta “Maslačak”.

Obrt “Maslačak” će potvrditi primitak pisanog prigovora te informirati podnositelja prigovora o vremenu rješavanja prigovora. 

Posjetitelji i kupci naše internetske stranice mogu koristiti platformu za on-line rješavanje potrošačkih sporova. Putem iste platforme, potrošači s prebivalištem u Europskoj uniji, mogu učinkovito i jednostavno putem interneta riješiti eventualno nastali spor prilikom kupovine putem interneta i to pred tijelima za alternativno rješavanje sporova.

Link za platformu za on-line rješavanje sporova nalazi se ovdje:  ec.europa.eu/consumers/odr.

prigovori i rješavanje sporova